Speekseltest

Corona Speekseltest

Van plan om een speekseltest te doen? Hier leest u de stappen die u moet zetten!

De Corona Speekseltest wordt vooral gebruikt bij kinderen, maar ook bij volwassenen die liever geen stokje in hun neusgat krijgen. Het is een veiligere, fijnere manier van testen waarbij geen complicaties kunnen ontstaan.

Wanneer u in contact bent geweest met iemand die corona heeft of wanneer u zelf klachten heeft die op corona kunnen wijzen is het verstandig om op corona te testen. Wanneer u uzelf bij de GGD laat testen zult u een tijdje moeten wachten en in quarantaine moeten. Voor mensen die zich dit niet kunnen en/of willen veroorloven is het ook mogelijk om een sneltest te doen. Bij de meeste sneltesten wordt aan de hand van een stokje wat slijm uit uw neus afgenomen. Voor kinderen en mensen die liever geen stokje in hun neusgat krijgen is het ook mogelijk om een corona speekseltest af te nemen. Bij een speekseltest wordt uw speeksel onderzocht en is het ook mogelijk om op korte termijn een uitslag te krijgen.

Wat zijn de voordelen van een speekseltest?

Het grote voordeel van een speekseltest ten opzichte van een normale sneltest is dat deze geheel pijnloos is. Veel mensen ervaren het gevoel van een stokje in de neus bij een normale coronatest als niet fijn en zoeken om deze reden naar een alternatief. Met een speekseltest is het mogelijk om op een fijnere manier te testen. Bovendien is het testen aan de hand van een speekseltest een stuk veiliger en kunnen er geen complicaties ontstaan. Een speekseltest bij Coronasneltest123 heeft een gevoeligheid van maar liefst 94% en een nauwkeurigheid van 96.6%. Dit maakt deze test erg betrouwbaar. Verder is de speekseltest:
– CE gecertificeerd
– TUV gecertificeerd

De CE-certificering geeft aan dat de test voldoet aan de eisen binnen de Europese Economische Ruimte voldoet. De Europese Economische ruimte bestaat uit de Europese Unie, Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Deze certificering geeft aan de speekseltest op kwaliteit is gecontroleerd en aan de gelden kwaliteitseisen in dit gebied voldoet. Naast deze CE-certificering is de speekseltest van Coronasneltest123 ook TUV gecertificeerd. Dit is een keurmerk dat aangeeft dat een product of dienst aan bepaalde eisen op het gebied van betrouwbaarheid voldoet. Doordat de test ook aan dit keurmerk voldoet bent u ervan verzekerd dat de test betrouwbaar is.

Waarom kiezen voor een speekseltest van Coronasneltest123?

Bent u in contact geweest met iemand met corona of heeft u klachten die op corona wijzen? Door een coronatest te doen weet u zeker of u wel of geen corona heeft. Wanneer u voor een coronatest voor Coronasneltest123 kiest kunt u snel terecht. Bovendien ontvangt u uw uitslag binnen 15 minuten waardoor u snel weet waar u aan toe bent. U voorkomt dat u onnodig lang in quarantaine gaat en kunt uw dagelijkse bezigheden weer oppassen. Doordat u ook voor een speekseltest kunt kiezen, biedt Coronasneltest bovendien de mogelijkheid om geheel pijnloos een test af te leggen. U kunt hierdoor met een gerust hart een coronatest afleggen en hoeft zich niet zorgen te maken dat de test pijn gaat doen. Deze mogelijkheid is erg fijn aangezien veel mensen al genoeg aan hun hoofd hebben bij het doen van een coronatest. Daarnaast is het erg eenvoudig om online of via de telefoon een afspraak te maken. Wilt u ook een afspraak maken? Dan weet u wat u moet doen!

Laat ons u of uw bedrijf helpen.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

  Bel ons op

  We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 7:00 – 22:00. Wilt u last-minute langskomen? Dat is geen probleem! Neem uw ID mee en een van onze medewerkers zal u helpen.
  Aploniastraat 19
  3084CC Rotterdam

  Medewerker
  Locatie
  Dienst
  Extra Diensten
  Datum en Tijd
  Recurring info
  Informatie
  Afrekenen
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Uw reservering is succesvol verzonden!
  Uw reserveringsnummer is: