PCR Test

PCR Test

Heeft u een PCR Test met Reiscertificaat nodig?

Vraag een Corona PCR test aan
Heeft u een Corona PCR test nodig met een reis certificaat? Wanneer u binnenkort op reis gaat naar het buitenland is het nodig dat u in het bezit bent van een negatieve COVID-19 verklaring. De reden hiervoor is dat landen hiermee het aantal besmettingen tot een minimum willen beperken. Door verplicht te stellen dat inkomende reizigers een PCR test voor corona laten afnemen, wordt de kans op verspreiding een stuk kleiner, wat het reizen veiliger maakt. Dit is niet alleen voor de plaatselijke bevolking maar ook voor uzelf een geruststellende gedachte als u op reis gaat. Plan gelijk een afspraak in zodat u de uitslag van de Corona PCR test op tijd binnen hebt voordat u vertrekt.
Wat gebeurt er nadat de Corona test is afgenomen?
Zodra de PCR test naar het laboratorium is gestuurd zorgen wij ervoor dat u dezelfde dag weet of u positief of negatief bent getest. Het resultaat ontvangt u van ons per e-mail en daaraan is een gezondheidsverklaring toegevoegd als de uitslag negatief is. Dit betekent namelijk dat u geen drager bent van het COVID-19 virus. Een positieve test betekent dat u positief bent getest op COVID-19. Wij zijn verplicht om een positieve testuitslag te melden bij de GGD. Wilt u meer weten over hoe de procedure in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug en vertellen u alles over de procedure.
Afspraak maken voor een coronatest
Wilt u een afspraak maken voor de PCR test? Ga naar de online kalender en boek een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt. Op werkdagen kunt u tussen 07.00 en 22.00 bij ons terecht. Nadat u een reservering heeft aangemaakt ontvangt u een e-mail met het reserveringsnummer en de factuur. U kunt alvast online betalen of met de pin nadat de test is afgenomen. Het is ook mogelijk om telefonisch uw reservering door te geven. Dit kan door te bellen naar 085-2082208. Wilt u last-minute langskomen? Geen probleem! Zorg dat u uw ID meeneemt en een van onze medewerkers zal u helpen. U vindt ons aan de Aploniastraat 19 in Rotterdam.
Procedure bij corona PCR test
Het doel van de PCR test Corona is om te bepalen of u het genetische materiaal van het coronavirus bij u draagt. Deze test is volkomen betrouwbaar en wordt het meest gebruikt om aanwezigheid van het virus aan te tonen. De procedure van de PCR test voor Corona gaat als volgt in zijn werk. Eén van onze daarvoor opgeleide zorgprofessionals neemt een uitstrijkje uit uw neus en keel. Dit wordt gedaan met een wattenstaafje dat vervolgens naar het laboratorium wordt gebracht. Daar worden van een deel van het virus kopieën gemaakt. Mede hierdoor heeft deze PCR testen een hoge testgevoeligheid. Al heeft het virus zich nog niet zoveel vermenigvuldigt, met deze test is alsnog aan te tonen als u het heeft.
Betrouwbaarheid van de PCR test voor Corona
Twijfelt u nog over de betrouwbaarheid van de PCR test Corona? Wij bij Coronasneltest123 kunnen u ervan verzekeren dat de test een hele hoge gevoeligheid heeft. Internationaal gezien wordt deze test gemarkeerd als de ‘gouden standaard’. Om te bepalen of nieuwe testen om het coronavirus vast te stellen ook goed werken, worden PCR testen dan ook vaak als leidraad gebruikt. Natuurlijk is het zo dat iedere test een bepaalde foutmarge heeft en niet 100% waterdicht is. De kans op een verkeerde uitslag bij de PCR test is echter heel erg klein. Het is namelijk zo dat de testen niet reageren op de aanwezigheid van andere virussen of bacteriën. Wilt u meer weten over de PCR test? Wij staan u uiteraard graag te woord.
De corona sneltest
Wilt u snel uitslag hebben van de coronatest? En heeft u geen reisplannen naar het buitenland? Dan kunt u er ook voor kiezen om de speekseltest corona te laten afnemen. Met deze test heeft binnen 15 minuten de uitslag binnen. Ook deze sneltesten zijn uiteraard allemaal goedgekeurd door de overheid en het RIVM. Wilt u meer weten over onze PCR testen of de corona sneltest? Stuur dan een mail naar info@coronasneltest123.nl of bel naar 085-2082208 voor meer informatie. Wij staan u graag te woord en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Laat ons u of uw bedrijf helpen.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

  Bel ons op

  We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 7:00 – 22:00. Wilt u last-minute langskomen? Dat is geen probleem! Neem uw ID mee en een van onze medewerkers zal u helpen.
  Aploniastraat 19
  3084CC Rotterdam

  Medewerker
  Locatie
  Dienst
  Extra Diensten
  Datum en Tijd
  Recurring info
  Informatie
  Afrekenen
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Uw reservering is succesvol verzonden!
  Uw reserveringsnummer is: