Corona Sneltest

Corona Sneltest

Wilt u snel uitslag met uw corona sneltest?

Testen op corona in Rotterdam
Heeft u klachten die lijken op corona? Dan is het wel zo verstandig om u zo snel mogelijk te laten testen. Bij ons kunt u een afspraak maken voor testen corona Rotterdam. Op onze ruime en veilig ingerichte testlocatie ontvangen we u graag en vervolgens nemen we de test vakkundig af. U heeft daarbij de keuze uit verschillende opties. Afhankelijk van de reden dat u de coronatest in Rotterdam nodig heeft raden we u een specifieke test aan. U kunt daarbij kiezen uit een Roche sneltest, een speekseltest of een PCR test. Wat de verschillen zijn tussen deze drie coronatesten, leggen we u graag uit.
Speekselsneltest in Rotterdam
Een andere corona test in Rotterdam waarbij u super snel de uitslag heeft is onze speekselsneltest. Deze is vergelijkbaar met de andere sneltest, waarbij we vocht uit de neus of keel nemen. Onze speekselsneltest in Rotterdam is echter veel meer geschikt voor kinderen, voor wie het heel erg naar is om zo’n wattenstaafje in hun neus te krijgen. Ook volwassenen die daar erg veel moeite mee hebben kunnen bij ons een speekseltest aanvragen.
Resultaat van de sneltest COVID-19
Doordat onze PCR corona test in Rotterdam zo betrouwbaar is kunnen we u, bij een negatieve uitslag, een reis certificaat doen toekennen. Dit betekent dat wij een formulier voor u opstellen waarin de dag en het tijdstip staat waarop u de test heeft afgenomen, dat het een PCR test betreft en natuurlijk het negatieve resultaat. Dit corona reis certificaat heeft u vrijwel altijd nodig als u met het vliegtuig of de trein naar een ander land reist. Dit maakt reizen een stuk veiliger en het is een geruststellende gedachte voor iedereen die in het vliegtuig zit. Ons reis certificaat is het bewijs dat u negatief bent getest op COVID-19. Print het of laat een digitaal exemplaar zien op het vliegveld, zodat u in staat bent om te reizen.
Roche sneltest voor corona
Als u klachten heeft die op corona (oftewel COVID-19) lijken dan kunt u daarvoor een corona test in Rotterdam afnemen. Een corona sneltest bijvoorbeeld is bij uitstek geschikt voor mensen die snel uitsluitsel willen, bijvoorbeeld omdat ze belangrijke plannen hebben. Het is belangrijk te beseffen dat deze sneltest op een andere manier werkt dan de bekende PCR test. Er wordt bij deze sneltest in onze corona teststraat in Rotterdam met een wattenstaafje wat vocht uit de neus en/of keel genomen. Dit wordt vervolgens direct in ons laboratorium getest. Er wordt daarbij gekeken naar de aanwezigheid van een bepaald eiwit dat specifiek hoort bij het coronavirus. Dit gebeurt supersnel, maar de test is wel wat minder betrouwbaar dan de PCR test.
PCR corona test in Rotterdam
Als laatste mogelijk bieden we natuurlijk ook de normale PCR corona test in Rotterdam. Dit is de meest gangbare test, en hij wordt dan ook dagelijks ontzettend vaak afgenomen. Het grootste voordeel aan de PCR test is dat hij een veel betrouwbaarder resultaat geeft dan bovengenoemde sneltesten. Als u geen haast heeft met de uitslag, dan is deze test aan te raden. Veel mensen hebben geen moeite om 2 dagen in quarantaine te wachten totdat ze de uitslag hebben.

Laat ons u of uw bedrijf helpen.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

  Bel ons op

  We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 7:00 – 22:00. Wilt u last-minute langskomen? Dat is geen probleem! Neem uw ID mee en een van onze medewerkers zal u helpen.
  Aploniastraat 19
  3084CC Rotterdam

  Medewerker
  Locatie
  Dienst
  Extra Diensten
  Datum en Tijd
  Recurring info
  Informatie
  Afrekenen
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Uw reservering is succesvol verzonden!
  Uw reserveringsnummer is: