Corona Sneltest Rotterdam

Bent u op zoek naar een corona sneltest in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres!

Wanneer u klachten hebt die op corona wijzen of in contact bent geweest met iemand die corona heeft is het verstandig om een sneltest te doen. Voor een sneltest voor corona in Rotterdam kunt u hiervoor goed bij Coronasneltest123 terecht. Bij Coronasneltest123 gaan wij als volgt te werk:

Bent u met iemand in contact geweest die corona heeft of heeft u klachten die op corona wijzen? Dan is het verstandig om een sneltest te doen. Met een sneltest weet u snel of u wel of geen corona heeft, zodat u weet waar u aan toe bent. U voorkomt dat u onnodig lang in isolatie gaat – bij een negatieve uitslag – en kunt weer verder met de normale gang van zaken in uw leven. In al de grote steden is het wel mogelijk om een sneltest te doen. Zo is het ook mogelijk om een corona sneltest in Rotterdam te doen. Bent u benieuwd hoe dit eraan toe gaat? U leest het hier.
Stap 1
Maak snel en gemakkelijk een afspraak via onze homepagina
Stap 2
Ga naar de testlocatie en laat u testen door ons getraind personeel
Stap 3
Ontvang de uitslag van uw test binnen 15 minuten op uw mail of via de sms

Corona sneltest in Rotterdam

Wanneer u voor Coronasneltest123 kiest voor uw corona sneltest in Rotterdam is het erg eenvoudig om online een afspraak te maken. U kan via de website een afspraak inplannen waarbij u keuze heeft uit iedere dag van de week. De testen worden door de week afgenomen tussen 07:00 uur in de ochtend en 22:00 uur in de avond. In weekenden is dit tussen 10:00 uur in de ochtend en 22:00 uur in de avond. Wanneer u een plekje heeft gereserveerd krijgt u via de email uw reserveringsnummer en een factuur toegestuurd. Voor de betaling heeft u keuze uit twee opties. Online bij het reserveren gelijk betalen of bij de test zelf betalen aan de hand van een pinpas. Wanneer u voor uw corona sneltest in Rotterdam op locatie bent aangekomen kun u uw reserveringsnummer aan het personeel doorgeven. Zorg ervoor dat u op het juiste tijdstip arriveert zodat alles vlot kan verlopen. De test wordt afgenomen door medische medewerkers die hier goed gekwalificeerd voor zijn en het afnemen van de test duurt maximaal een paar minuten. Na de test kunt u gelijk vertrekken aangezien u de uitslag achteraf via de mail of sms ontvangt. Binnen 15 minuten weet u of u positief of negatief bent getest. Ga bij een positieve uitslag direct in quarantaine zodat u geen andere personen kunt besmetten.

Waarom kiezen voor Coronasneltest123 als sneltest voor corona in Rotterdam?

Wanneer u voor een corona sneltest van Coronasneltest123 kiest weet u snel op of u wel of geen corona hebt. Binnen 15 minuten heeft u de uitslag binnen waardoor u niet onnodig in quarantaine hoeft. Een ander voordeel van Coronasneltest123 is dat u online eenvoudig een afspraak kan maken. U kunt eenvoudig kijken wanneer er een plekje beschikbaar is en vaak kunt u op hele korte termijn al terecht. Bovendien zijn er geen lange wachttijden tijdens het testen zelf. Voor bedrijven zijn er ook diverse mogelijkheden voor het krijgen van een korting. Bent u dus nog op zoek naar een sneltest voor corona in Rotterdam? Kies dan voor Coronasneltest123!

Laat ons u of uw bedrijf helpen.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

  Bel ons op

  We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 7:00 – 22:00. Wilt u last-minute langskomen? Dat is geen probleem! Neem uw ID mee en een van onze medewerkers zal u helpen.
  Aploniastraat 19
  3084CC Rotterdam

  Medewerker
  Locatie
  Dienst
  Extra Diensten
  Datum en Tijd
  Recurring info
  Informatie
  Afrekenen
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Uw reservering is succesvol verzonden!
  Uw reserveringsnummer is: